Hottub

Een hottub is een rond houten vat gevuld met water, verwarmd door een interne of externe verwarming. Wellness and garden levert allerlei maten hottubs, evenals de juiste kachel.

Met een Hottub kunt u het hele jaar buiten genieten in uw eigen warmgestookte bad. Wij hebben de Dundalk - Canadian Lifestyle red cedar hottubs, gemaakt van Canadees Red Cedar hout en de Basic hottubs gemaakt van grenenhout. Tevens kunt voor hottubs met een kunststof kuip bij ons terrecht. 

De red cedar uitvoeringen hebben een externe kachel, buiten de hottub. De Basiclijn heeft de kachel binnenin de hottub, maar een externe kachel behoort tot de extra mogelijkheden. Wij bevelen de externe kachels om enkele redenen aan:

- Een externe kachel neemt geen ruimte van het interieur in beslag, waardoor er een grotere zitruimte in    de hottub aanwezig blijft.
- De hottub kan volledig afgedekt worden met een thermokoffer of een houten afdekplaat. De kachel zit  
  hierbij niet in de weg.
- Met het volledig kunnen afsluiten van de hottub heeft u een snellere opwarmtijd en ook kunt u het water
  makkkelijker op temperatuur houden.
- De hottub kan op iedere gewenste hoogte gevuld worden met water. De kachel bevindt zich immers buiten het bad (bij een interne kachel dient de kachel volledig onder water te staan).
 

In ons assortiment vindt u de standaard modellen, maar wij denken graag met u mee als het gaat om een maatwerkproduct.

 Hot Tub   Kachel Hot Tub