Aromatherapie

De zuiverende werking van de Infraroodsauna's heeft een positieve invloed op huidproblemen zoals psoriasis en eczeem. De indringende warmte opent de huidporiën. Hierdoor zal het aroma via de huid en luchtwegen direct door het lichaam worden opgenomen, het zorgt voor een verkwikkend gevoel en werkt diep in op het lichaam en geest.

Wij leveren aroma's die speciaal gemaakt zijn voor gebruik in de infraroodsauna:

Aroma Ecalyptus        
De zuiverende werking van de Infrarood Sauna's heeft een positieve invloed op huidproblemen zoals psoriasis en eczeem. De indringende warmte opent de huidporien. Hierdoor zal het aroma via de huid en luchtwegen direct door het lichaam worden opgenomen, het zorgt voor een verkwikkend gevoel en werkt diep in op het lichaam en geest. Dit aroma is uiterst geschikt tegen allergieën, hoest, verkoudheden en helpt voor mensen tegen Astma en hooikoorts.
Ook hebben mensen met suikerziekte baat bij deze geur. Deze geur is heerlijk in de slaapkamer, badkamer of bijvoorbeeld in de (infrarood)-sauna. Tip: Als u deze geur enkel gebruikt voor de werking bij verkoudheid zet hem dan op andere momenten dicht en donker weg dan gaat deze geur jarenlang mee.

Aroma Jasmijn
Jasmijn is een heerlijk frisse geur en is uiterst geschikt voor de neutralisatie van ongewenste geuren in huis (denk aan rook- kook- dieren- toiletluchtjes). Naast de neutraliserende eigenschappen van deze geur is deze ook werkzaam tegen geestelijke stoornissen en is de geur humeurverhogend.

Aroma Oranjebloesem
Oranjebloesem heeft een kalmerend en pijnstillend effect. Ook wordt deze geur gebruikt om goed in slaap te komen en te kunnen doorslapen. Verder is deze geur tegen duizelingen, flauwtes, hysterie en kan deze geur erg goed gebruikt worden tegen spanningshoofdpijn en stress.

Aroma Lavendel
De meeste mensen kennen lavendel natuurlijk als rustgevende en kalmerende geur die goed is om in slaap te komen. Ook is deze geur zeer geschikt tegen hoofdpijn, hartstoornissen en depressies. Tevens heeft deze geur vaak een erg goede werking bij mensen met reuma.

Aroma Dennen (Pine genaamd)
Dennengeur heeft een goede werking tegen bronchitis, ook kan deze geur in plaats van Eucalyptus gebruikt worden bij kinderen die nog geen jaar zijn geworden. Verder is de geur een aardige geur om in slaap te kunnen komen, werkt ze goed tegen voorhoofdholte ontsteking, is ze versterkend, en desinfecteert ze schadelijke bacteriën.
Tip: Bij de kunstboom met kerst of bij een echte boom geeft deze geur natuurlijk ook extra sfeer.

Aroma Rozemarijn
Rozemarijn geeft natuurlijke energie, werkt tegen spierpijn, aambeien, lage bloeddruk circulatiestoornissen en spit.

Aroma Roos
Rozengeur is een rustgevende en ontspannende geur en werkt tegen depressies. De geur brengt sfeer en ambiance met zich mee. Roos geeft verzorging voor de droge, gevoelige en wat oudere huid, eczeem, gesprongen adertjes (couperose), rimpels, huidontstekingen, jeugdpuistjes Ook werkt roos bij nervositeit, neerslachtigheid, overgangs-problemen, premenstruele spanningen en menstruatieproblemen